Binnenschilderwerk:

Recent Schilderwerk

  • Home
  • Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk met 20 jaar ervaring

Als Schildersbedrijf Hofmeester hebben we meer dan 20 jaar ervaring met binnenschilderwerk, zowel voor particuliere als zakelijke klanten in Hoofddorp en omstreken.

Binnenschilderwerk zakelijk

Wilt u het binnenschilderwerk van uw kantoorpand, bedrijfspand of vastgoedproject onder handen laten nemen, het liefst door de echte vakman? Wij hebben een uitgebreide ervaring en kunnen u bovendien goed van dienst zijn met diverse onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan reparaties, het vullen van gaten met kit of stopverf, het plakken van glasvlies en het aanbrengen van structuur. Wij zorgen voor een professioneel geheel, dat een degelijke uitstraling verzorgt.

Meer binnen schilderwerk zakelijk

Binnenschilderwerk particulier

Wilt u uw woning in Hoofddorp opnieuw laten sausen of de plafonds wellicht een keer opnieuw laten afwerken? Wij kunnen u zowel met decoratieve als herstellende werkzaamheden van dienst zijn, waardoor we het werk graag zo volledig mogelijk voor u uit handen nemen. Laat ons de kwetsbare plaatsen als de badkamer en trap beschermen, of een stijlvolle decoratie aanbrengen in de kleur van uw wens.

Meer binnenschilderwerk particulier

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Liesbos 102
2134 SE Hoofddorp
020-7891324

Referenties:

“Onlangs hebben wij diverse panden laten schilderen door Hofmeester. Zij komen hun afspraken na binnen de gestelde termijn!”

P. Langebroek
Hoofddorp

“Ons huis was vrij karakterloos. Samen met Hofmeester hebben wij een warme kleur op de muur aangebracht. Ons huis sluit nu weer geheel aan bij wat wij ervan verwachten.”

S. Tokaya
Hoofddorp

Copyright Schildersbedrijf Hofmeester Hoofddorp