Onderhoud:

Recent Schilderwerk

Onderhoud bij Hofmeester

Goed onderhoud draagt bij aan een lange levensduur van uw schilderwerk, maar kan daarnaast houtrot of problemen met uw kozijnen tegengaan. Een investering in onderhoud kan op de lange termijn flinke kosten besparen, aangezien het verstandig is om er op tijd bij te zijn. Met name houtrot kan tot vervelende gevolgen leiden. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van woningen, appartementengebouwen en grachtenwoningen, maar kunnen u daarnaast van dienst zijn bij andere panden in Hoofddorp.

Onderhoudsplan

Wilt u een onderhoudsplan door ons laten opstellen, of heeft u er reeds een en wilt u toch eens naar de situatie ter plaatse laten kijken? Wij komen graag bij u langs, net als wanneer er eventueel een keer iets aan de hand is met uw schilderwerk, kozijnen, het dak of het voeg- en stucwerk. Wij zorgen voor planmatig onderhoud op de korte en langere termijn, waardoor u inzicht krijgt in de kosten en de eventuele gebreken waar u op termijn rekening mee dient te houden. Uiteraard kunnen we ook uw VVE ondersteunen met het onderhoud, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Wilt u onderhoud uit laten voeren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Liesbos 102
2134 SE Hoofddorp
020-7891324

Referenties:

“Onlangs hebben wij diverse panden laten schilderen door Hofmeester. Zij komen hun afspraken na binnen de gestelde termijn!”

P. Langebroek
Hoofddorp

“Ons huis was vrij karakterloos. Samen met Hofmeester hebben wij een warme kleur op de muur aangebracht. Ons huis sluit nu weer geheel aan bij wat wij ervan verwachten.”

S. Tokaya
Hoofddorp

Copyright Schildersbedrijf Hofmeester Hoofddorp