VCA Veiligheid Gecertificeerd

Bedrijven binnen bijvoorbeeld de bouw, elektrotechniek en schilderbranche dienen op een zo veilig mogelijke manier te werk te gaan. Men heeft de Vca-certificering in het leven geroepen om hier op te kunnen controleren en u als opdrachtgever aan te geven waar u op een veilige manier terecht kunt.

Wat is VCA?

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Men checkt de veiligheid waarmee er wordt gewerkt, net als de kwaliteit van de materialen en de invloeden die deze hebben op de gezondheid en het milieu om ons heen. VCA staat voor veel meer dan alleen een checklist, aangezien het een volledig certificatiesysteem is, dat wordt uitgevoerd door het uitvoerend orgaan van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV), die onder toezicht staat van de Raad voor Accreditatie (RvA). Deze organen zorgen er samen voor dat bedrijven die veilig en milieuvriendelijk werken een Vca-certificering krijgen, die vervolgens drie jaar geldig is. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat er jaarlijks audits worden uitgevoerd door de RvA.

Schildersbedrijf Hofmeester heeft een Vca-certificering

Wij zijn in het bezit van een Vca-certificering, waarmee u er zeker van bent dat we op een uiterst veilige manier werken. Bovendien hechten we veel waarde aan uw en onze gezondheid en de gevolgen voor het milieu om ons heen. Tenslotte kunt u rekenen op een uitgebreide garantie op de beste kwaliteit.

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Liesbos 102
2134 SE Hoofddorp
020-7891324

Referenties:

“Onlangs hebben wij diverse panden laten schilderen door Hofmeester. Zij komen hun afspraken na binnen de gestelde termijn!”

P. Langebroek
Hoofddorp

“Ons huis was vrij karakterloos. Samen met Hofmeester hebben wij een warme kleur op de muur aangebracht. Ons huis sluit nu weer geheel aan bij wat wij ervan verwachten.”

S. Tokaya
Hoofddorp

Copyright Schildersbedrijf Hofmeester Hoofddorp