Wie zijn wij?

Schildersbedrijf Hofmeester bestaat uit een professioneel, vakbekwaam en gemotiveerd team. Wij zijn een groep schilder vakidioten met pure passie, die u graag van dienst zijn bij het schilderen van een muurtje, of het uitvoeren van een volledig project. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring en staan garant voor goed en degelijk werk. Onze inzet zorgt altijd voor een glimlach op het gezicht, op het moment dat het resultaat langzaam zichtbaar wordt, of we de oplevering verzorgen.

Afspraak is afspraak

Bij ons is afspraak daadwerkelijk afspraak, zonder uitzondering. Spreken wij iets met u af? Dan kunt u er op rekenen dat we ervoor zorgen dat het in orde komt. Structuur en goede afspraken maken een flexibele manier van werken mogelijk, waardoor we graag bijdragen aan een goede communicatie en heldere samenwerking. Bovendien stelt de structuur ons in staat om tegen heel scherpe tarieven te werken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Liesbos 102
2134 SE Hoofddorp
020-7891324

Referenties:

“Onlangs hebben wij diverse panden laten schilderen door Hofmeester. Zij komen hun afspraken na binnen de gestelde termijn!”

P. Langebroek
Hoofddorp

“Ons huis was vrij karakterloos. Samen met Hofmeester hebben wij een warme kleur op de muur aangebracht. Ons huis sluit nu weer geheel aan bij wat wij ervan verwachten.”

S. Tokaya
Hoofddorp

Copyright Schildersbedrijf Hofmeester Hoofddorp