Buitenschilderwerk:

Recent Schilderwerk

  • Home
  • Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk met ruim 20 jaar ervaring

Wilt u uw buitenschilderwerk uit laten voeren door een betrouwbaar en kwalitatief schildersbedrijf? Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kunnen u zowel van dienst zijn met het schilderwerk als het onderhoud dat op termijn wenselijk is. Wij zijn gespecialiseerd in zowel zakelijke panden als particuliere woningen, waardoor we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Zakelijk buitenschilderwerk

Het zakelijk buitenschilderwerk zorgt voor een representatieve uitstraling van uw kantoor, bedrijfspand of vastgoed project. Het beschermt uw pand bovendien tegen diverse invloeden van het milieu en het weer. Degelijk onderhoud draagt bij aan de kwaliteit op de lange termijn, waardoor dit een waardevolle investering voor u is.

Lees meer over ons zakelijk buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk particulier

Uw woning in Hoofddorp is gebaat bij buitenschilderwerk van hoog niveau, zodat u daar de komende jaren zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wij maken van uw woning of appartementencomplex het stralende middelpunt en zorgen er met degelijk onderhoud voor dat problemen als houtrot geen kans krijgen zich te ontwikkelen.

Lees meer over ons particulier buitenschilderwerk

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Liesbos 102
2134 SE Hoofddorp
020-7891324

Referenties:

“Onlangs hebben wij diverse panden laten schilderen door Hofmeester. Zij komen hun afspraken na binnen de gestelde termijn!”

P. Langebroek
Hoofddorp

“Ons huis was vrij karakterloos. Samen met Hofmeester hebben wij een warme kleur op de muur aangebracht. Ons huis sluit nu weer geheel aan bij wat wij ervan verwachten.”

S. Tokaya
Hoofddorp

Copyright Schildersbedrijf Hofmeester Hoofddorp