Buitenschilderwerk:

Recent Schilderwerk

Buitenschilderwerk als particulier

Uw woning in Hoofddorp krijgt heel wat te verduren, zeker in Nederland. Weer en wind zijn hier spreekwoordelijk niet van de lucht, waardoor het van belang is de juiste verf aan te laten brengen. Wij hebben een uitgebreide ervaring met buitenschilderwerk en zetten die graag in om houtrot te helpen voorkomen of verhelpen. Ons pure vakmanschap zorgt ervoor dat u kiest voor buitenschilderwerk van hoge kwaliteit, waar u de komende jaren zorgeloos van kunt gaan genieten. Wij zorgen ervoor dat uw woning weer als een zonnetje zal gaan stralen, met een frisse en desgewenst nieuwe uitstraling.

Gevel schilderen

Wilt u uw gevel laten schilderen in Hoofddorp? Laat dit over aan de vakman. Wij kunnen eventueel aanwezig gevelpleisterwerk herstellen en zullen daarmee zorgen voor de ideale basis om te gaan schilderen. Wij zullen uw voorgevel met groot enthousiasme en accuratesse onder handen nemen, zodat u het aanzicht van uw woning optimaal kunt laten herstellen. Ook het buitenschilderwerk op een balkon of een dakterras is bij ons in goede handen, net als het onderhouden hiervan.

Wilt u uw buitenschilderwerk aan ons overlaten, of heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op.

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Liesbos 102
2134 SE Hoofddorp
020-7891324

Referenties:

“Onlangs hebben wij diverse panden laten schilderen door Hofmeester. Zij komen hun afspraken na binnen de gestelde termijn!”

P. Langebroek
Hoofddorp

“Ons huis was vrij karakterloos. Samen met Hofmeester hebben wij een warme kleur op de muur aangebracht. Ons huis sluit nu weer geheel aan bij wat wij ervan verwachten.”

S. Tokaya
Hoofddorp

Copyright Schildersbedrijf Hofmeester Hoofddorp