Buitenschilderwerk:

Recent Schilderwerk

Buitenschilderwerk van uw pand

Wilt u het buitenschilderwerk van uw pand uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat het toe is aan een nieuwe verflaag of een coating? Wij hebben een uitgebreide ervaring met buitenschilderwerk in Hoofddorp en adviseren u graag over de mogelijkheden. We kunnen werken op diverse ondergronden en kennen bovendien de juiste methode om uw gevels te schilderen en onderhouden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in balkons en dakterrassen en gaan we op een uiterst zorgvuldige manier om met houtwerk. Een goede en dekkende verflaag geeft houtrot namelijk geen kans.

Onderhoud van uw pand

Het onderhoud van uw pand is van groot belang. Buitenschilderwerk draagt bij aan de uitstraling en representativiteit van uw onderneming, maar zorgt er daarnaast voor dat er geen houtrot of andere vervelende problemen ontstaan. U investeert in de duurzaamheid van uw pand en zorgt er daarmee bovendien voor dat u op termijn niet voor verrassend hoge kosten komt te staan. Zorg dat u uw klanten in een representatief pand kunt ontvangen door ons het onderhoud of uw buitenschilderwerk uit te laten voeren.

WWilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

VCA en Contact

Hofmeester Schilders
Liesbos 102
2134 SE Hoofddorp
020-7891324

Referenties:

“Onlangs hebben wij diverse panden laten schilderen door Hofmeester. Zij komen hun afspraken na binnen de gestelde termijn!”

P. Langebroek
Hoofddorp

“Ons huis was vrij karakterloos. Samen met Hofmeester hebben wij een warme kleur op de muur aangebracht. Ons huis sluit nu weer geheel aan bij wat wij ervan verwachten.”

S. Tokaya
Hoofddorp

Copyright Schildersbedrijf Hofmeester Hoofddorp